magazin
0

Paris Hilton u zatvoru

Sarajevo-x.com
Par sati nakon što se prošetala crvenim tepihom na dodjeli MTV filmskih nagrada, Paris Hilton bogata nasljednica i slavna jetseterica prijavila se za odsluženje zatvorske kazne u okružni zatvor u Lynwoodu, nedaleko od Los Angelesa.

TMZ.com je rano jutros objavio da su Paris, njena majka i sestra došle u nedjelju u pratnji njenog advokata Richarda Huttona u Centralni zatvor u blizini Los Angelesa, gdje se slavna jetseterica "oficijelno" predala šerifu. Nakon toga prevezli su je u ženski zatvor u Lynwoodu gdje će da odsluži svoju kaznu.

TMZ.com navodi da je Paris Hilton izjavila da je jako preplašena zbog svog boravka u zatvoru. "Posljednjih nekoliko sedmica dosta sam razmišljala, sada shvatam da sam napravila mnogo grešaka u životu. Ovo je bitna tačka moga života i ja moram da preuzmem odgovornost za svoje greške'', dodala je Paris.

Uplašena Paris Hilton će biti pod policijskim nadzorom 24 sata dnevno, moći će koristiti tuš, telefon, gledati TV i bit će odvojena od ostalih zatvorenica. Najpoznatija američka zatvorenica služit će kaznu 23 dana.