Promo
130

Parfem Gucci Memoire D'Une Odeur predstavljen u sarajevskom Klubu 1

U sarajevskom Klubu 1 sinoć je upriličena promocija novog parfema Gucci Memoire D'Une Odeur, prvog gender free mirisa namijenjenog za svaki rod.

Cijeli koncept eventa je drugačiji, kakav je i novi miris. U toaletu je uređena promocija Gucci Memoire, gdje su posjetitelji mogli ući u sve prostorije, bez obzira na rod, što je i cilj cijelog Gucci koncepta.

Miris je u našoj podsvjesti vezan za djeliće trenutaka koje smo proživjeli, bojeći ih emocijama i radošću, intenzivnom ljubavlju ili silnom tugom. Miris kao poklon ponovo može oživjeti trenutak iz prošlosti. Zato su organizatori se prisjetili svih važnih momenata koji su obilježili istoriju Bosne i Hercegovine. Prisjetili su se sarajevske Olimpijade, velikih uspjeha bh umjetnika i sportista: Ive Andrića, Jasmile Žbanić, Danisa Tanovića, Bijelog dugmeta, sportskih klubova...

Prvi Gucci gender free miris istražuje moć uspomena. Mješavina mirisa i emocije koje prevazilaze rod sa neočekivanim sastojcima: rimskom kamilicom, indijskim koralnim jasminom, mošusom i plemenitim drvenastim sastojcima. Zaštino lice cijele kampanje je Harry Stylse, mlada nada britanske pop scene.

Promociji su prisustvovali i mladi gumci Amila Terzimehić, Alisa Čajić, Emir Fejzić, Andrea Aković, fotografi Edvin Kalić i Almin Zrno i mnogi drugi, koji su bili i nosioci bh. Gucci kampanje za društvene mreže.