magazin
2

Ovo je šest najseksipilnijih reklama u kojima glume muškarci

Klix.ba
U TV reklamama obično su žene te koje igraju glavnu ulogu. Međutim, ako se vratimo unazad vidjet ćemo da je bilo i muškaraca koji su uveliko doprinijeli nagloj prodaji pojedinih proizvoda.

Među šest najseksi reklama u kojima dominiraju muškarci svrstava se ona iz 1985. godine, u kojoj pjevač Nick Kamen tumači muškarca iz 50-ih godina, koji ulazi u praonicu veša da opere svoje hlače i na radost djevojaka koje sjede unutra skida ih sa sebe. Reklama je u to vrijeme doprinijela nagloj prodaji Levi'sovih hlača. Ova reklama se našla na četvrtom mjestu najgledanijih svih vremena.

Na listi najseksi reklama u kojima dominiraju muškarci našla se i ona za donji veš sa potpisom Dolce & Gabbana, a u kojoj glumi jedan od najtraženijih muških modela, Britanac David Gandy.

Reklama za Diet Coke iz 1996. je u to vrijeme bila apsolutni hit. Priča počinje u kancelarijama u kojima rade žene koje su već upratile zgodnog radnika na obližnjem gradilištu kako ide na pauzu svakog dana u 11:30. Dok on svlači odjeću sa sebe i ispija svoj čarobni napitak, one se "nacrtaju" pored prozora i uzdišu posmatrajući ga. Dodatni "začin" reklami je pjesma u pozadini "Samo želim voditi ljubav s tobom" Ette James.

Naravno, lista ne bi bila potpuna bez fudbalera i to ne bilo kojeg, već mišićavog Cristiana Ronalda. On je imao ulogu u reklami za modnu kuću Armani. Radi se o videu iz 2010. godine. Zgodni Ronaldo po cijeloj sobi traži odjeću, ali je spremačica vješto skriva kako bi ga što duže mogla gledati polugolog.

Mnoge žene vjerovatno maštaju o tome da dođu kući s posla i da ih dočeka ručak koji je njihov muškarac spremio. Kompanija Kraft Food je imala reklamu u kojoj kuha savršen muškarac koji na kraju skida pregaču, pa vam naprosto dođe da kuhate zajedno.

Šesta reklama koja se našla na ovoj listi je ona za bombone koje će vam pomoći protiv grlobolje. Nakon što žena u reklami stavi u usta čarobne Hall's Soothers, grlobolja nestaje i ona dobije osjećaj kao da je muškarac iz njene mašte nježno ljubi po vratu. U podlozi je pjesma Roberta Palmera "Addicted to Love", piše The Sun.