magazin
71

Out of Office u Sarajevu: Četvrtak je sinonim za afterwork happy hour

Klix.ba
U svijetu je postao trend proslave dočeka petka i samim time vikenda kojeg očekujemo tokom cijele radne sedmice. Četvrtak je sinonim za afterwork happy hour. Nađite se nakon posla na piću i to tamo gdje je muzika u punom jeku, a pića happy houra slijede jedno iza drugog.

Čini vam se nemogućim i pitate se gdje provesti takav četvrtak u Sarajevu?

Dvojica sarajevskih DJ-eva Ismar Šošić i Bojan Jović kreirali su koncept Out of office afterwork clubbinga, koji je u kratkom vremenskom periodu već postao prepoznatljiv sarajevskoj publici.

Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba

Ono po čemu se ovaj događaj razlikuje od ostalih je kombinacija samog ambijenta Penthouse Restaurant Four Seasons, koji se nalazi na krovu trgovačkog centra Alta s fantastičnim pogledom na grad, te zvučnom kombinacijom melodic deep housea, techna i electronice koja će upotpuniti ovaj doživljaj.

Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba

Ovaj uspješni dvojac u saradnji s Penthouse Restaurant Four Seasons poziva Vas da se 7. jula 2016. godine. pridružite ovom nezaboravnom događaju. I ovoga četvrtka s početkom u 16:00 sati, pa sve do 22:00 sata proslavimo zajedno dolazak vikenda, poručuju organizatori partyja "Out of Office.