magazin
25

Otvorenje BH Telecom ULTRA Stagea na 5. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu

Klix.ba
U sklopu Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa na Trgu djece Sarajeva, ispred BBI centra večeras će u 20 sati biti otvorena bina na otvorenom, BH Telecom ULTRA Stage.

Voditelj i miljenik najmlađih Elvir Hadžijamaković Lilo zabavit će sve prisutne na otvorenju BH Telecom ULTRA Stagea i izvesti svoj odlični repertoar dječijih pjesama.

Svaku večer do 14. januara u periodu od 20 do 21 sat ova bina na otvorenom pružat će djeci i mladima pregršt zanimljivih sadržaja.

Muzike i plesa neće nedostajati, a brojni mladi i neafirmisani bendovi imat će priliku predstaviti se na ovoj pozornici, te doprinijeti kreiranju vesele atmosfere u vrijeme novogodišnjih praznika.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market i ove godine donosi pregršt zabave za najmlađe, pa će pored BH Telecom ULTRA Stage (bine na otvorenom) mališani moći uživati i u Argeta Junior Play House, Hypo zabavnom parku, te Coca-Cola selu Djeda mraza.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.