Na Trgu Krajine
4

Otvorena "Zimska varoš" u Banjoj Luci: Obećava bogat turistički sadržaj i mnogo zabave

E. Sk.
Foto: Banjaluka.rs.ba
Foto: Banjaluka.rs.ba
Turistička manifestacija „Zimska varoš“ otvorena je na banjalučkom Trgu Krajine i trajat će mjesec dana.

Gradonačelnik Igor Radojičić koji je otvorio manifestaciju poručio je da će građani imati priliku da se u narednih mjesec dana zabave, pronađu neke ugostiteljske, turističke i trgovinske sadržaje.

Osim toga, istaknuo je da će prvi put na ovoj manifestaciji biti otvorena i štand kućica banjalučkog Centra za razvoj poljoprivrede i sela sa ekskluzivnim domaćim proizvodima u okviru Krajiške i Hercegovačke kuće.

Banjalučane i goste ovog grada 30. decembra zabavljat će popularna srbijanska pjevačica Marija Šerifović, a Novu godinu će dočekati uz pop-rok grupu „Crvena jabuka“ i pjevačicu Jelenu Tomašević.

[TWITTER]1203648232041144325[/TWITTER]

Prvi dan 2020. godine, Banjalučani i gosti moći će prisustvovati koncetu Aleksandre Prijović. Radojičić je kazao da će 31. decembra tokom dana na Trgu Krajine biti obilježena i dječija Nova godina.

"'Zimska varoš', kako je planirano, ponudit će bogat turistički sadržaj sa poznatim ugostiteljskim brendovima i prigodnim zimskim sadržajima, uključujući klizalište za najmlađe i cjelodnevni kulturno-umjetnički program", kazao je Radojičić.