Zbog operacije
5

Otac Meghan Markle neće prisustvovati kraljevskom vjenčanju

Klix.ba
Meghan Markle (Foto: EPA-EFE)
Meghan Markle (Foto: EPA-EFE)
Buduća supruga princa Harryja Meghan Markle je zvanično potvrdila da njen otac neće prisustvovati kraljevskom vjenčanju u subotu, javlja BBC.

Markle je navela da se uvijek brinula o svom ocu te se nadala da će imati dovoljno prostora i vremena da se fokusira na svoje zdravlje. U proteklih nekoliko dana se špekulisalo da bi Thomas Markle mogao propustiti vjenčanje zbog operacije, a ta informacija je danas zvanično potvrđena. Stoga on neće pratiti svoju kćerku do oltara.

On se trenutno nalazi u Meksiku, a nedavno se našao u centru pažnje zbog fotografija koje su napravili paparazzi. Nakon toga je za američki sajt TMZ izjavio da neće biti na vjenčanju zbog kontroverzi, a potom da će doći. Na kraju je izjavio da ipak ne dolazi zbog planirane operacije srca.

Meghanina polusestra Samantha je kazala da je njihov otac doživio veliki stres.

Na fotografijama koje su snimili paparazzi se vidi kako Thomas vrši pripreme za vjenčanje uključujući mjerenja za odijelo.

Zasad nije poznato ko će mladu ispratiti do oltara. Jedna od opcija je njena majka Doria Ragland, ali bi Meghan mogla do princa doći i sama.