magazin
17

Promo / Ostalo je još 3 dana za prijavu na Jägermeister Student Olympics 2018

Nakon avanture na Vlašiću i Bjelašnici proteklih godina, treća po redu Jägermeister studentska olimpijada održaće se ove godine u Neumu.

Sve što je potrebno jeste da požurite, okupite četveročlanu ekipu i prijavite se u inbox oficijalne Jägermeister stranice , sačekate prvi zadatak i kvalifikujete se u finale.

Finalistima Jäger avanture sprema se potpuno besplatan vikend ispunjen zanimljivim i luckastim „olimpijskim disciplinama“.

Svi koji studiraju ili su studirali diče se redom, radom i disciplinom, ali ono što će se prepričavati unucima svakako su nezaboravne uspomene stvorene uz ekipu s faksa. Neka Jägermeister Olimpijada bude jedna od njih.

Sarajevski "Avatari" prošle godine, briljirajući u osam Olimpijslih disciplina odnijeli su doma titulu najbolje ekipe, a studentima poručili da se definitivno prijave na sljedeće izazove. Koji su im bili izazovi možete vidjeti u fotogaleriji i videu. Što čeka nove ekipe, koja morska iznenađenja sprema Jäger tim, ostat će tajna do 12.5. kada Studentska Olimpijada počinje.