magazin
17

Oktober Fest i Halloween u Underground Clubu Sarajevo

U sarajevskom rock and jazz klubu Underground uz pomoć Ambasade Njemačke Republike u BiH 23.10 će se održati mini Underground Oktober Fest.
Pochko and New Primitives će pokušati odvesti goste kluba na neku drugu planet svojim pjesmama i izvedbama, a u šta ne sumnjamo obzirom na dosadašnje nastupe u Undergroundu, dok će svi gosti kluba uz pomoć poznatog sarajevskog street fooda Pirpa biti u mogućnosti probati originalne njemačke kobasice te tradicionalne okotobarfestovske perece.

Osim toga, osoba koja popije najviše Laško pšeničnog piva 0,5 L tu noć, uz pomoć caffe restorana Priča, Laške Pivovarne te magazine bhsportlife, osvojit će vrijednu nagradu Quad turu na Bjelašnici

Sedmicu poslije, odnosno 31.10. u Undergroundu pripremaju Halloween zabavu uz trebinjski band Krugovi u žitu kojeg je preporučio poznati bh scenarista Feđa Isović. Za band kažu da ne znaju stati sa svirkom. Pripremite se dobro, obucite svoje maske i kreacije te uživajte do zore! Kompanija Orbico je omogućila besplatno halloweensko šminkanje za sve pripadnice nježnijeg spola - poručuju iz Underground cluba.

Ulaz na evente je besplatan, a evente su podržali Ambasada Republike Njemačke u BiH, Max Factor X, street food Pirpa, caffe restoran Priča na Bjelašnici, Laška Pivovarna i magazine bhsportlife.