Svaki dan
42

Odlična zabava uz vrhunske izvođače na Sarajevo Holiday Marketu

Klix.ba
Prostor sarajevskog parka Hastahana, gdje sve do 13. januara 2019. traje Coca-Cola Sarajevo Holiday Market, u proteklih 12 dana bio je mjesto zabave za sve generacije.

U poslijepodnevnim i večernjim satima najveselije je u Carlsberg Holiday Pub-u, zagrijanoj pivnici ispod šatora, koja nudi bogat izbor hrane i pića i brojne programske sadržaje.

Svakog dana od 16:30 na programu su After Work Partyiji uz Sarajevo Holiday Duo, koji izvodi pop - rock hitove. Od 17:00 sati kreće podjela listića za Carlsberg bingo, u 19:00 su tonske probe bendova koji nastupaju u večernjem programu, nakon čega u 20:00 počinje izvlačenje Carlsberg binga. A od 21:00 kreću večernje svirke i traju sve do iza ponoći.

U ponedjeljak 17. decembra u Carlsberg Holiday Pub-u nastupa grupa M.E.S.H, čiji su nastupi već dobro znani fanovima domaćih i međunarodnih pop - rock hitova. U utorak 18. decembra na programu je veliko i tradicionalno prednovogodišnje okupljanje u organizaciji RSG Medija Group, a posjetitelje Pub-a će zabavljati grupa Prorocks.

Za srijedu 19. decembra zakazan je nastup Makao Benda iz Beograda, na čijem repertoaru se nalaze house i electro pop hitovi i koji poznat po tome što kreira odlično raspoloženje, dok je četvrtak 20. decembra rezervisan za merak i sevdah u izvedbi Čerkez Karasevdah benda.

Vikend započinje u žestokom ritmu, jer u petak 21. decembra dolazi bihaćka senzacija The Babe Barbarela ESFF. Izvode mješavinu funk, electronic, dance, pop i rock muzike, koju oni sami vole zvati Electric Science Fiction Funk.

U subotu 22. decembra na programu je nastup tamburaškog sastava Gliša Gipsy Band (N.LJ.K.B.V.M) koji donosi izbor najljepših narodnih pjesama, dok u nedjelju 23. decembra u Carlsberg Holiday Pub-u gostuje grupa She's Breeze, na čijem su repertoaru pop - rock standardi.

Sve u svemu, Carlsberg Holiday Pub i predstojeće sedmice donosi odličan program, na kojem gotovo svako može pronaći nastup po vlastitom ukusu.