Iako sijed i s podočnjacima
0

Obama: Michelle misli da sam još uvijek privlačan

Sarajevo-x.com
Barack i Michelle Obama
Barack i Michelle Obama
Američki predsjednik Barack Obama 4. avgusta će napuniti 50 godina, ali budući da svojoj supruzi Michelle još uvijek izgleda jako dobro, to ga čini se još uvijek ne odvlači u penziju.

Obama je nedavo gostovao u emisiji "Tell Me More" Michela Martina gdje je sa gledaocima podijelio svoje osjećaja uoči ulaska u šestu deceniju.

"Znate, osjećam se dobro zbog tih 50. Očigledno, malo sam osijedio otkako radim ovaj posao, ali inače se osjećam jako dobro. I Michelle misli da sam ja još uvijek privlačan. Ja mislim da je to sve što je bitno, zar ne?", rekao je Obama.

Da je znao da će postati predsjednik, Obama je možda mogao početi farbati kosu prije 10 godina, no sada mu je kasno jer svi već znaju da ima sijede koje mu očigledno toliko smetaju, pa često govori o njima.

"Ne izgledam više mladoliko. Sada sam sijed, imam vrećice ispod očiju, ali to je vanjština, duh je još uvijek tu", rekao je Obama u nedavnom govoru pred svojim poštovaocima.

Prošle sedmice u Chicagu američki predsjednik je opet počeo svoj govor sa "znate, vaš kandidat je malo sijed sada, ali to nije promijenilo njegove vizije".