magazin
12

Novogodišnja druženja i zabave na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu

Klix.ba
Jučer je dogradonačelnik Grada Sarajeva ugostio pripadnike policije, vatrogasnih službi i Hitne pomoći na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, kako bi ispratili 2016. godinu i još jednom se podsjetili na značaj ovih službi i svih njenih djelatnika. Večeras u Hastahani dočekujemo Novu, uz brojne sadržaje i posjetitelje, a sutra uživamo na koncertu Amela Ćurića na otvorenom.

Svi sadržaji Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa usmjereni su na doček Nove Godine. U PAN Winter PUB-u večeras sviraju i sa gostima dočekuju 2017. Romansa Tamburitza Ensemble, za čiji nastup je ostalo još malo stojećih mjesta. Ulaznice sa konzumacijom koštaju 20 KM.

S obzirom na blizinu centraloj gradskoj proslavi uz Dinu Merlina, Hastahana večeras očekuje veliki broj posjetitelja i odličnu zabavu. Osim u popularnom PAN WINTER PUB-u i na otvorenom se večeras sprema prava zabava uz hranu, piće, muziku i ples. Tako će Gastro Kutak biti otvoren cijelu noć za sve posjetitelje. Praznovanje se nastavlja i u prvoj novogodišnjoj noći kada će na inicijativu dogradonačelnika Grada Sarajeva Abdulaha Skake nastupati jedan od omiljenih domaćih izvođača, Amel Ćurić.

Novogodišnji vikend na 6. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu obiluje sadržajima za djecu. Pozivamo sve roditelje da mališane dovedu na druženje sa Djeda Mrazom, besplatno klizanje na Addiko klizalište i u Argeta junior Play House kućicu na druženje sa omiljenim Linom i uživanje u brojnim edukativno-zabavnim sadržajima ove vesele igraonice.