Nova osvježenja
69

Novembar u Aquarius Vilsu: Kvalitetne svirke uz Zoster i klupske bendove iz Srbije i Bihaća

Klix.ba
Novembarski program Aquarius Vilsa donosi nova osvježenja i kvalitetne svirke, pa će tako gosti već u subotu 3. novembra moći uživati uz rasplesanu družinu iz Bihaća, koju čine bend The Babe Barbarella, poznati po svojim izuzetnim nastupima koji ostavljaju publiku bez daha.

"Već 10. novembra nastavljamo uživati u energiji sa maestralnim vokalima Danke Adamov i Marije Erović iz sjajnog srbijanskog klupskog benda Perpetuum Mobile koji garantuje tri sata non stop energije i zlatnih dancefloor hitova", najavljuju organizatori.

U novoj tematskoj večeri, naziva "MED&ŠEĆER", kako navode, jednom mjesečno se prezentiraju najveći Hip-Hop, R&B i plesni hitovi, a 24. novembra sve posjetioce upravo tim putem vodi i DJ Said5

"Iz programa seposebno izdvaja i nastup bosansko-hercegovačke reggae senzacije i jednog od najboljih bendova s naših prostora, grupe Zoster, koja u petak 30. novembra. stiže u sarajevski Aquarius Vils. Mostarski Zoster je internacionalno prepoznat i priznat, a njihovo ime je garancija vrhunske svirke ispunjene velikim hitovima koje rado pjevamo", saopćili su organizatori.