magazin
0

Nova tri filma u Cinema Cityju

Od 7. do 13. augusta u multipleksu Cinema City možete pogledati tri nova filma.
"Nindža kornjače 3D" (Teenage Mutants Ninja Turtles) režisera Jonathana Liebesmana je avantura sa Peteom Ploszekom, Megan Fox i Whoopi Goldberg u glavnim ulogama.

Najpoznatije kornjače na svijetu, Leonardo (Pete Ploszek), Michelangelo (Noel Fisher), Raffaello (Alan Richardson) i Donatello (Jeremy Howard), ovoga će ljeta pod vodstvom učitelja Splintera (Danny Woodburn) ponovo uzeti pravdu u svoje ruke i upustiti se u borbu protiv najopasnijih kriminalaca! Mlade mutante u novim pustolovima pratit će Megan Fox u ulozi novinarke April, a za veselu atmosferu pobrinut će se njena urednica, slavna komičarka Whoopi Goldberg.

Triler "Oluja stoljeća" (Into the Storm) imat će svoju svjetsku premijeru.

U samo jednom danu serija neočekivanih tornada devastirala je grad Silverston. Dok ubojite pijavice haraju, stručnjaci upozoravaju da najgore tek slijedi. Većina stanovnika pokušavat će pronaći siguran zaklon, no grupa entuzijasta neće propustiti ovu priliku kakva se javlja jednom u životu – pokušat će se približiti oluji stoljeća koliko god će im priroda to dozvoliti…

Film o filmu kojeg ne žele da vidite, "Snimka seksa" (Sex Tape), je komedija koja prikazuje Cameron Diaz, Jasona Segela, Roba Corddrya, Roba Lowea i druge glumce.

Kada su se Jay (Jason Segel) i Annie (Cameron Diaz) počeli viđati njihova romantična veza bila je poprilično intenzivna, ali deset godina kasnije s dvoje djece, žaru njihove ljubavi potrebna je nova iskra.

Kako bi ponovno probudili strast, njih dvoje odluče misleći u tom trenutku da se radi o fantastičnoj ideji snimiti se dok isprobavaju svaki mogući položaj tokom trosatnog maratonskog seksa. U početku sve prođe savršeno, ali uskoro otkrivaju da njihov najprivatniji videouradak više i nije tako privatan.

Kako bi zaštitili svoju reputaciju, a budući se nalaze samo jedan klik udaljeni od toga da ih cijeli svijet vidi gole, njih dvoje se upućuju u utrku s vremenom kako bi pronašli nestalu snimku seksa što ih vodi u noć koju nikada neće zaboraviti...