Nastupa DJ Edge
5

Večeras u klubu Pussy Galore warm up party Festivala 7 jezera

Klix.ba
Večeras će se u klubu Pussy Galore (Kundurdžiluk bb) održati warm up party Festivala 7 jezera. Nastupa DJ Ivica Marinović aka DJ Edge, koji je ujedno i organizator festivala 7 jezera, jednog od najboljih regionalnih festivala koji će se održati ove godine od 26. do 29. jula u mjestu Peračko blato 3 km udaljenom od Ploča.

DJ Edge će prisutne "provozati" kroz sve ono najbolje što je domaći i svjetski rock'n'roll ikada izbacio. Navijati će se Joy Division, Sonic Youth, Nirvana, Alice In Chains, Pixies, Gang of Four, Morphine, The Smiths, The Stooges, Bjork, EKV, Haustor, Majke, Kojoti, Obojeni Program, KKN.

Budući da je ovo zagrijavanje za festival 7 jezera, poseban akcenat ide na bendove koji će nastupati ove godine na festivalu: Goribor, T.B.F., Rambo Amadeus, Disciplin A Kitschme, Dječaci, Darkwood Dub, Edo Maajka & Frenkie, Popečitelji, Sopot, Siledžije, Supernaut, Mravi, Bolesna Štenad, Interzone, Embassy 516, Threesome, Ruiz, Zinedin Zidan, Man Zero, Hemendex, The Chweger, kLEIMOR, Straight Mickey And D Boyz, Inopartners, Rumpelstinski, Nahty, Kiša Kerozina, Moskva, pleSKA i Punčke. Svi su pozvani da se uvjere zašto festival 7 jezera spada u jedan od najboljih regionalnih festivala.

Festivalska ulaznica će samo ovu večer iznositi 45 KM, inače je 50 KM, a biti će podijeljeno i par festivalskih ulaznica.