magazin
0

Poznate ličnosti na Davidoff zabavi

Sarajevo-x.com
U ekskluzivnom prostoru kluba "The Embassy" u Bosmal City Centru predstavljen je novi dizajn Davidoff cigareta.

Davidoff VIP zvanice su u ovoj noći uživale u nastupu dvojice mladih globalnih zvijezda, 2 Cellos. Vrsni violončelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić, su svjetsku slavu stekli izvedbom pjesme Michaela Jacksona "Smooth Criminal", a zvanicama na Davidoff Vip večeri su pružili ekskluzivan, prvi nastup u Bosni i Hercegovini. Nakon ovoga nastupa u Sarajevu, 2Cellos odlaze na svjetsku turneju sa Eltonom Johnom.

Za noviDavidoff bi se moglo reći da je kosmopolitski, postmaterijalistički, kulturan i intelektualan. U potrazi je za samospoznajom, individualnošću i "naprednim kvalitetom života". Dinamičan, pa čak i hedonista. Progresivan, kritičan, zainteresovan za vijesti, umjetnost i kulturu. Onaj koji odlazi u pozorište, gleda dokumentarne filmove, temeljno čita magazine o putovanjima. Liberalan i otvoren prema drugima.

Nove karakteristike brenda odražavaju zanimljivog i zavodljivog lidera, sa stilom i dobrim ukusom. Njegov karakter je uspješan, dinamičan, neovisan i kosmopolitski. Uživajte u nezaboravnim momentima u životu, sami za sebe ili u društvu prijatelja. Davidoff je jedinstveni životni stil.