Cafe bar Haag
0

Funk Hunters gostovali na Mucha Lucha block partyju

Klix.ba
Sinoć je u cafe bar Haag održan Mucha Lucha - open air block party. Mucha Lucha prestavla je poznati kanadski dvojac The Funk Hunters, koji su u sklopu svoje prve evropske turneje spremili super poslasticu - live Audio Visual act na 4 gramofona.  S obzirom da Mucha Lucha uvijek promoviše i lokalnu DJ scenu, sinoć se plesalo i uz zvuke Audio Infunction i Mr. Mehikano.

Naredni cjelodnevni Mucha Lucha block party održat će se 1. jula, sa specialnim gostom iz Italije DJ Mop Mop. Svakako se ne treba propustiti specijalni Mucha Lucha program za vrijeme Sarajevo Film Festivala.

Mucha Lucha block party nastao je krajem 2010. godine. Mucha Lucha tim do sada je organizovao 13 block partija na kojim su sarajevskoj publici predstavljeni Neom Steve (CAN), Pimpsoul (UK), Thelepunken (ESP), Mr Goju (MNE), DJ Ahmaad (BiH), DJ Rea (CRO), DJ Umbo (CRO), DJ Dovlaman (SRB), Rasheed (SRB) i mnogi drugi.  

U sklopu Block Partya organizovana je i promocija za Exit Festival u kojem se održalo i izvlačenje dobitnika karata za Exit Festival. Za odličnu zabavu pobrinuo se Burn Art, za video Kanal 1, a za fotografije Studio Lisac.