Snovi se ostvaruju
10

Nick Vujičić objavio prvu fotografiju sa sinom

Klix.ba
Nick Vujičić sa sinom (Foto: Facebook)
Nick Vujičić sa sinom (Foto: Facebook)
Australac srpskog porijekla Nick Vujičić prije nekoliko dana je objavio da je dobio sina, a sada je fotografiju sa sinom postavio i na Facebook.

Ovaj motivacijski govornik je presretan zbog rođenja sina Kiyoshija Jamesa, koji je njegovo prvo dijete sa suprugom Kanae Miyahara i tu sreću sa zadovoljstvom dijeli sa ljudima koji ga prate na društvenim mrežama.

Ispod fotografije na Facebooku je napisao kako se snovi ostvaruju te kako je zahvalan Bogu za veliki dar, a zahvalio je i svim ljudima koji ga prate i podržavaju. Vujičić je inspirisao milione ljudi širom svijeta svojom ličnom pričom o rođenju bez ruku i nogu i o svom uspjehu unatoč svim preprekama u životu. On vodi sretan i ispunjen život uprkos fizičkim nedostacima.

Putuje svijetom i ohrabruje ljude, posebno tinejdžere, te im govori da ne odustaju zbog teških okolnosti u kojima se nalaze, kao i da trebaju razvijati pozitivne poglede na život bez obzira na to kroz kakve probleme prolaze.

Nick Vujičić je otvoreno govorio o tome kako je planirao izvršiti samoubistvo kada mu je bilo osam godina te kako je bio bijesan na Boga prije nego je naučio kako da bude zahvalan i kako da koristi ono što ima za dobrobit drugih.

On i Kanae su se vjenčali prošle godine.