Svi su uživali
1

Nezaboravan doček Nove godine na Sarajevo Holiday Marketu

Klix.ba
Jučer je Coca-Cola Sarajevo Holiday Market bio prva destinacija građana i turista za zabavu koji su posebno ukrašen dio Sarajeva iskoristili za stvaranje novih uspomena.

Posjetioci PAN Winter Puba su uz Romansa Tamburitza Ensemble dočekali Novu 2018. godinu. Neponovljivi tamburaški sastav se pobrinuo da novogodišnja atmosfera bude na samom vrhuncu.

Najmlađi su uživali u igraonici Argeta Junior Play House, koja je otvorena svakim danom od 10:00 do 21:00, te družili se i slikali sa Djeda mrazom u Coca-Cola Selu Djeda mraza.

Večeras u PAN Winter Pubu Unplugged Plug nastavlja širiti dobru zabavu i praznični duh, dok najmlađi i danas mogu posjetiti igraonicu Argeta Junior Play House i ugodno provesti svoje vrijeme uz Disney avanture i interaktivne radionice sa Patkom Juniorom.

Tu je i Coca-Cola kućica Djeda mraza, čija su vrata otvorena radnim danima od 16:00 do 21:00, a vikendom od 11:00 do 15:00 i od 16:00 do 21:00 sati. Mališane će dočekati Djed Mraz sa svojim pomoćnicima – vilenjakom i fotografom.

Jaffa klizalište je do 21 sat otvoreno za sve one koji žele da korisno i zabavno provedu svoje vrijeme učeći nove i usavršavajući stare vještine klizanja dok će DJ Santa Sister na BH Telecom Ultra Stageu da se pobrine za odličnu muzičku atmosferu.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dešava se od 06. decembra 2017. do 13. januara 2018. godine u parku Hastahana – prof.dr. Nijaza Durakovića na Marijin Dvoru u Sarajevu.