Više od 20 izvođača
20

Nektar OK Fest: I ovog ljeta najbolji provod je u Nacionalnom parku Sutjeska

Klix.ba
Jedan od najstarijih nacionalnih parkova na ovim prostorima, Nacionalni park Sutjeska, i ove godine početkom jula bit će domaćin četvrtog po redu Nektar OK Festa. Od 30. juna do 2. jula Tjentište će biti epicenter zabave, avanture, pozitivnih misli i energije.

Ove godine na festivalu će nastupati više od 20 vrhunskih izvođača na tri pozornice.

Glavni stage je Jägermeister na kojem će nastupiti Del Arno Band, Josipa Lisac, Disciplin A Kitschme, TBF, Psihomodo Pop, Van Gogh, Let 3, Urban & 4 te Dubioza Kolektiv.

Drugi je OK stage u OK kampu gdje će posjetioci imati priliku slušati bendove Straight Jackin, Justin's Johnson, Kanda, Kodža i Nebojša, E-PLAY, Zoster i Deca loših muzičara.

OK Summer stage je treći stage, a na njemu će nastupati Nebs Jack, G.Edd, After Affair, DJ Soole, Audio InFunktion, Zlijay i Merakoon.

Organizatori će se potruditi i ove godine da publika osim u bogatom muzičkom programu uživa i u ostalim interesantnim aktivnostima kao što su rafting u najdubljim evropskim kanjonom rijeke Tare, planinarske šetnje u podnožju Maglića, posjeta najljepšim vidikovcima prašume Perućice i NP Sutjeska...

Svi oni koji su spremni za najbolji provod već sada mogu osigurati svoje mjesto u festivalskom kampu, te na stranici festivala rezervisati i izabrati jedan od ponuđenih OK kamp paketa.

Nektar OK Fest ove godine prate prijatelj festivala kompanija m:tel, zvanični telefon festivala Huawei P10 i Addiko Bank, banka partner festivala.