"Disco dedo" oduševio sve
1.3k

Nakon potrage za rasplesanim dedom s nastupa DJ Solomuna, uručen mu poseban poklon

N. O.
Foto: Enver Karić
Foto: Enver Karić
Nakon što je simpatični deda privukao pažnju i oduševio sve plesnim pokretima i energijom na nastupu DJ Solomuna u Sarajevu iz Klabike su ga pronašli i nagradili jaknom s natpisom "Disco Dedo" koja predstavlja doživotni VIP +1 ulaz za sve događaje u njihovoj organizaciji.
Rasplesani deda snimljen je tokom nastupa DJ Solomuna na zatvaranju ovogodišnjeg SFF-a, a nakon što su mnogi ostali oduševljeni njegovom energijom pokrenuli su "potragu" kako bi saznali o kome se radi.

Tim Klabike je nakon 24-sata uspio pronaći dedu koji je oduševio sve.

"U noći punoj važnih energija i emocija, pronašli smo jednu s kojom se najviše možemo povezati. Otkrili smo 'Disco Dedu', najblistaviju energiju noći koja sažima cijeli ovaj projekt u jednoj osobi", napisali su iz Klabike u objavi na Instagramu.

"Tražili smo ga i konačno ga sreli na našem tradicionalnom završnom ručku. On je puno više nego što se čini na prvi pogled - uistinu energetski titan", poručili su.

Dedi koji je obilježio završnicu SFF-a poklonili su specijalno izrađenu jaknu s natpisom "Disco Dedo", koja predstavlja doživotni VIP +1 ulaz za sva Klabika događanja.

Zahvalili su se svima koji su sudjelovali u potrazi te kazali kako je "Disco Dedo" u društvu svoje ljupke supruge podijelio priče veće od života.