Višesatni spektakl
890

Nakon fantastične muzičke večeri kod Vječne vatre DJ Solomun ispraćen iz Sarajeva

N. V.
Direktor Turističke zajednice Kantona Sarajevo Kenan Magoda je ispratio sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo svjetsku zvijezdu bh. porijekla DJ Solumuna koji je sinoć u Sarajevu napravio nezaboravan muzički događaj na najatraktivnijoj lokaciji u gradu.
Magoda mu se zahvalio za fantastičnu noć koju je priredio građanima Sarajeva, posjetiocima i domaćim i stranim turistima koji su sinoć imali priliku besplatno uživati u višesatnom muzičkom spektaklu, nevjerovatnoj pozitivnoj energiji i vrhunskoj produkciji ispred Vječne vatre.

"Hvala za najljepšu sliku Sarajeva koju smo sinoć zajedno poslali", rekao je Magoda.

Sinoć je do ranih jutarnjih časova više desetina hiljada ljudi plesalo uz ritmove DJ Solomuna. Njegov melodični tehno je uz atraktivnu, historijsku lokaciju u Sarajevu, zaokruženu austrougarskom arhitekturom, učinio da sinoćnji spektakl može parirati najpopularnijim svjetskim lokacijama za "partijanje".

Stoga zabavu nije pokvarila ni kiša. Šta više, uz vizuelnu lasersku prezentaciju, koja je pratila Solomunovu izvedbu, kiša je učinila da večer izgleda magično.

"Turistička zajednica Kantona Sarajevo dala je punu podršku organizaciji ovog događaja koji je pozicionirao Sarajevo kao epicentar svjetskih muzičkih dešavanja i atraktivnu turističku destinaciju bogatu kvalitetnim kulturnim i zabavnim sadržajima", rekao je Magoda.