|

Najveće regionalne YouTube zvijezde okupljaju se u Sarajevu na Ultra Tube Festu

Najveće regionalne YouTube zvijezde okupljaju se u Sarajevu na Ultra Tube Festu
83
Dž. L.
27.2.2020. u 13:36
111
komentara
83

dijeljenja
Najveće regionalne YouTube zvijezde okupljaju se u Sarajevu na Ultra Tube Festu
Kako postati dobar YouTuber i koje vas sve prepreke očekuju na ovom putu, otkrit će najveće regionalne YouTube zvijezde na prvom izdanju Ultra Tube Festa koji će se održati ove subote, 29. februara, u Domu mladih u Sarajevu.
Ljubitelji jedne od najpoznatijih internet platformi imat će priliku upoznati se sa imenima kao što su CeriX, Braco Gajić, Nuni, Nedim, iggy Plejer, Nugato, Bake, 50N3, Imperator FX, Sara i Lea Stanković... Oni će s posjetiocima prvog ovakvog festa u glavnom gradu BiH podijeliti iskustva o kreiranju video sadržaja.

Pored edukativnog dijela, Ultra Tube Fest donosi i puno zabave, sjajnih muzičkih nastupa i iznenađenja. Inače, Ultra Tube Fest odvija se u organizaciji BH Telecoma i Samsung.

Kako nam je kazao Adnan Cerić, u gaming svijetu YouTubea poznatiji kao CeriX, ovo okupljanje prilika je da se YouTube zajednica upozna s najvećim regionalnim YouTuberima kroz jedinstven edukativno-zabavni program. Prvo izdanje Ultra Tube Festa održat će se u velikoj dvorani i amfiteatru Doma mladih.


Službeni program trajat će od 14 do 19 sati, a Dom mladih će svoja vrata za posjetioce otvoriti od 13 sati kako bi mogli uživati u popratnim sadržajima koji će se odvijati uporedo sa glavnim programom.

U Ultra Fan Zoni održat će se niz panel diskusija u kojima će poznati YouTuberi govoriti o kreiranju sadržaja na ovoj društvenoj mreži koja je danas postala jedan od najutjecajnijih medijskih kanala na svijetu i sigurno mjesto za mlade kreatore koji žele stvarati individualan i jedinstven sadržaj. U saradnji sa MFS-EMMAUS razgovarat će se i o sigurnosti na internetu, a s vodećim gamerima o gamingu i streamingu.

Ljubitelji gaminga imat će priliku upoznati se i sa novim igrama te nekim od najzahtjevnijih gaming trikova.

Ulaznice za Ultra Tube Fest možete preuzeti od 25. februara na platou Skenderija, ispred Doma mladih ili poslovnici BH Telecoma u SCC u Sarajevu svakim danom od 12 do 18 sati.
Prijavi grešku


Komentari (111)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...