Čestitka magazina Nuts
0

Najljepše želje uz seksi Djeda Mrazice u toplesu

Sarajevo-x.com
Popularni britanski magazin Nuts koji nas je tokom godine oduševljavao fotografijama najljepših Britanki godinu je odlučio okončati na najljepši mogući način i u duhu praznika.

Nuts je svojim čitateljima povodom praznika odlučio pružiti specijalni poklon.Tako je u ovosedmičnom izdanju donio fotosesiju sa prelijepim Djeda Mrazicama, Lucy Pinder i Rosie Jones. Sigurno je da će njih dvije muškim, ali i ženskim čitateljkama praznike učiniti ljepšim i toplijim.

Lucy Pinder je još jedna u nizu djevojaka sa Otoka koje su svoju karijeru izgradile uz pomoć dobrog izgleda i bujnih grudi. Nakon što je uočio jedan fotograf dok se sunčala na plaži, potpisala je ugovor sa Daily Starom. Nakon toga je uslijedilo pojavljivanje na naslovnicama brojnim časopisa za muškarce, a ostvarila je nekoliko TV uloga i pojavila se u Big Brotheru sa poznatim.

I Rosie Jones je imala sličnu karijeru poput Lucy. Pojavljivala se na brojnim naslovnicama muškim časopisa, a s obzirom da ima tek 20 godina pred njoj je sigurno blistava karijera.