Nagradni fond festivala "Fotografija godine BiH 2013"

Nagradni fond festivala "Fotografija godine BiH 2013"
0
Klix.ba
25.12.2013. u 09:49
1
komentara
0

dijeljenja
Nagradni fond festivala "Fotografija godine BiH 2013"
Ostalo je još sedam dana do isteka prijave na takmičenje za najbolju fotografiju festivala “Fotografija godine BiH 2013” koji već četvrtu godinu organizuje portal Fotografija.ba.
Kako sve učesnike i one koji se žele prijaviti ne bi držali u neizvjesnosti objavljujemo ovogodišnji, rekordni, nagradni fond Festivala.

Prva nagrada za najuspješniju fotografiju (jedna od kategorija) tzv. Grand Prix nagrada je fotoaparat Canon EOS 5D mark III koju je obezbijedila kompanija Canon Bosna i Hercegovina.

U nagradni fond ulaze i tri fotoaparata Canon EOS 1100D sa 18-55mm IS III objektivom, organizovanje samostalne izložbe fotografija (print fotografija i plakata, prostor, reklamna kampanja i promotivni materijali), izrada profesionalne web-stranice (hosting, domena, dizajn i izrada stranice), dva tableta, poklon paketi Pycsella, putovanje u Budimpeštu, te specijalna nagrada preduzeća HT ERONET u vrijednosti od 1.000 KM za kategoriju Primijenjena fotografija te dodatni pokloni iznenađenja.

Svih 60 finalista će dobiti i Fotografija.ba poklon paket koji sadrži luksuzni kalendar, katalog fotografija svih dosadašnjih festivala i majicu, a osim paketa za finaliste i pobjednike, partneri iz Pycsella, servisa za podjelu i prodaju fotografija preko interneta, nagrađuju sve prijavljenje na takmičenje sa popustom od 10 posto na usluge izrade i dostave fotografija na kućnu adresu.

Prijaviti se možete do 31.12.2013. godine ovdje.

Neki od gostiju projekta su Regina Anzerberger, Saša Poldan, Mario Romulić, Dražen Stojčić, Mario Periša, Marko Risović, Nemanja Jovanović, Saša Čolić, Amer Kapetanović itd. Kompletan program će se održati od 24. do 31.1.2014. u prostorijama Umjetničke galerije BiH i Galerije BlackBOX, a sadržaj će biti objavljen uskoro.

Ovogodišnji konkurs je podržala Fondacija za muzičke, scenske i likovne umjetnosti Sarajevo, Općina Stari Grad, Kancelarija Specijalnog predstavnika EU u BiH, Umjetnička Galerija BiH, a generalni pokrovitelj konkursa je Canon , a osim toga konkurs su podržali i sljedeći sponzori i prijatelji: AVTERA BH, HT ERONET, DHL, Galerija BlackBOX, Red Bull, Hotel Sarajevo, DISTI, Pycsell, FAN Ferhatović, eKupi, euroBHplakat i AtlantBH.

Medijski partneri konkursa: Klix, RSG, Antena Sarajevo, Nezavisne novine, Face TV, Dani, Magazin START BiH.

Više informacija na www.fotografija.ba/konkurs.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...