Novac za Dalal
26

Na Sarajevo Holiday Marketu večeras će biti održana humanitarna modna revija

Klix.ba
Učenici osnovnih škola Općine Centar su posjetili Market i Jaffa klizalište, na kojem imati besplatne termine klizanja u januaru i prvih deset dana februara. Perutnina Ptuj se pobrinula da osnovci naprave predah uz Poli sendviče.

GastroID je sada već tradicionalno, organizirao Cooking Show u PAN Winter Pubu i ugostio razigranu dječicu koja su uz polaznike GastroID obuke, pravila razne delicije.

Djed Mraz danas otvara vrata svoje kućice u 16 sati i sa svojim prijateljima, fotografom i viljenjakom, do 21 sat će se družiti sa mališanima. Svi oni koji posjete Argeta Junior Play House moći će se igrati Patkom Juniorom i praviti snješka, ali i sklopiti nova prijateljstva sa Gorskom službom spašavanja koja će ih posjetiti. Najbolja atmosfera na kraju dana se opet očekuje u PAN Winter Pubu, gdje će posjetioci imati priliku da uživaju u muzici Epic Banda.

Jaffa klizalište je i danas spremno za iskusne klizače, ali i one koji to žele biti, a zahvaljujući DJ Santa Sister na BH Telecom Ultra Stageu, imat će i muzičku podlogu za usvajanje novih vještina na ledu.

Večeras se na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu sa početkom u 18 sati održava humanitarna modna revija za Dalal u organizaciji modne agencije „NovamaS.“ Kolekcije Bennetona, Bhcraftsa, Holiday Market Fashion aksesoara te modele sa Holiday Marketa će predstaviti 30 malih manekena, dok će dječiji hor „Princess krofne“ otvoriti reviju. U revijalnom dijelu publika će imati priliku da pogleda dvije plesne tačke grupe AP i SFA Academy a program će se završiti muzičkom numerom Džejlane Herenda, pobjednice zabavne emisije „Hayatovi genijalci.“ Svi posjetitelji će moći u humanitarnu kutiju donirati novac za malenu Dalal.