Holiday Market
0

Na modnoj reviji za Dalal 30 malih manekena predstavilo sjajne kolekcije

Klix.ba
Modna humanitarna revija za oboljelu Dalal, u organizaciji modne kuće NovamaS, održana je sinoć na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu.

Kolekcije Bennetona, Bhcraftsa, Holiday Market Fashion aksesoara te modele sa Holiday Marketa je predstavilo 30 malih manekena, dok je dječiji hor "Princess krofne" otvorio reviju. U revijalnom dijelu publika je imala priliku da pogleda dvije plesne tačke grupe AP i SFA Academy, a program se završio muzičkom numerom Džejlane Herenda, pobjednice zabavne emisije "Hayatovi genijalci". Svi posjetitelji su mogli u humanitarnu kutiju donirati novac za malenu Dalal.

U PAN Winter Pubu je Sarajevo Holiday Duo zagrijao atmosferu i pripremio posjetitelje za nastup Epic Banda, dok se za večeras očekuje koncert poznatog Pochka i New Primitives Songs. Djed Mraz je u Coca-Cola Selu Djeda Mraza dočekivao mališane i njihove roditelje te sa osmijehom pozirao fotografu koji je okom kamere zabilježio njihov susret.

Učenici Osnovne škole "Mehmed Handžić" će danas posjetiti Argeta Junior Play House te će uz druženje sa Patkom Juniorom usvajati nova znanja iz oblasti prve pomoći. Ova toplinski izolirana kućica svoja vrata otvara svakim danom od 10 do 21 sat.

Večeras je Tuborg za posjetitelje Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa organizirao Tuborg Disco party na Jaffa klizalištu gdje će klizači imati priliku da pokažu svoje plesne vještine uz najzabavnije audio i vizuelne disko efekte.

Jaffa cakes u sklopu svoje humanitarne akcije koju implementira u saradnji sa Udruženjem Pomozi.ba, danas u 18 sati održava zabavu za djecu na kojoj će uz bogat program, mališane zabavljati Branko Đurić Đuro, Lilo Hadžijamaković kao i klizači kluba Olim. Također za svu djecu će biti organizirana i besplatna škola klizanja. Tom prilikom bit će podijeljeni i paketići za djecu korisnike Udruženja Pomozi.ba.