Holiday Market
0

Na Jaffa klizalištu večeras Tuborg disco party na ledu

Klix.ba
Polako se privodi kraju ovogodišnji, sedmi po redu Coca-Cola Sarajevo Holiday Market.

PAN Winter Pub je sinoć bio šator u kojem je vladala dobra zabava za što je bio zaslužan bend Undergrounderi, a atmosferu je zagrijao i Sarajevo Holiday Duo koji je tu svaki dan od 16 do 19 sati. Posjetioci koji su u tom terminu konzumirali PAN pivo su bili u prilici da svoju sreću tes0itraju u PAN bingu i osvoje vrijedne nagrade.

Djed Mraz je u Coca-Cola Selu Djeda Mraza sa osmijehom na licu dočekivao mališane i fotografisao se sa njima dok je DJ Santa Sister na BH Telecom Ultra stageu svojom muzikom širila blagdanski duh i davala podlogu za klizače na Jaffa klizalištu.

Argeta Junior Play House i danas otvara svoja vrata za dječicu i njihove roditelje od 10 do 21 sat dok se u 18 sati očekuje posjeta Gorske službe spašavanja.

Četvrtak na Jaffa klizalištu je u znaku Tuborg disco partija na ledu koji počinje u 20 sati a gdje klizači mogu da testiraju stare i usvoje nove vještine plesa na ledu uz poznate disko hitove. U PAN Winter Pubu će Alen Lemešević & Music Theatre da prisutnima dokažu kako je ovaj šator mjesto najbolje zabave.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dešava se od 6. decembra 2017. do 13. januara 2018. godine u parku Hastahana – prof.dr. Nijaza Durakovića na Marijin Dvoru u Sarajevu.