{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Na Bjelašnici počinju pripreme za najbolju zabavu - Telemach Winterhana market & fun zone

Klix.ba
27.12.2018. u 09:52
165
7
Na Bjelašnici počinju pripreme za najbolju zabavu - Telemach Winterhana market & fun zone
165
Na Bjelašnici počinju pripreme za najbolju zabavu - Telemach Winterhana market & fun zone
Po uzoru na sve velike svjetske ski centre, Bjelašnica će ove godine, prvi put organizovati kulturno-sportsku manifestaciju pod nazivom "Telemach Winterhana market & fun zone".
U periodu od 28. decembra 2018. do 28. februara 2019. godine, sve posjetioce očekuje bogat gastro, sportski, rekreativni i zabavni sadržaj za cijelu porodicu.

U okviru “Telemach Winterhana market & fun zone“ sa kućicama i binom, moći ćete pronaći vrhunske gastronomske delicije sa raznosvrsnim izborom internacionalne i domaće "street food" hrane, nastupe popularnih DJ-eva, hip-hop, pop i rock bendova kao i suvenire te druge zanatske proizvode sa lokalnom i tradicionalnom metodom izrade, a sve to po izuzetno povoljnim cijenama.

U sklopu fun zone nalaziti će se i dječiji paviljon u kojem će se svakodnevno organizovati igre, zabavne aktivnosti, te kreativne radionice uz nadzor odgajatelja.

Također, za djecu će biti postavljen i hockey teren, kao i ski & snowboard škola, u kojima će roditelji moći ostaviti djecu certificiranim učiteljima skijanja i bordanja, te sankalište sa snow rocketsima na kojima će biti organizovana mini takmičenja.

Na klizalištima za djecu od 5 do 18 godina, osim termina klizanja i škole klizanja, održavati će se i organizovane posjete učenika iz osnovnih škola širom BiH, te vesele zabave u organizaciji sponzora. U okviru besplatnih sportskih aktivnosti, djeca od 12 do 18 godina moći će prisustvovati školi hokeja, a očekuju vas i hokej turniri te mnoge zabavne igre. Pored toga u saradnji sa dječjom sportskom školom Proacademia, djeca uzrasta od 5 do 8 godina moći će pohađati ski & snowboard školu.

Posjetioci će također imati priliku testirati te naučiti osnove sigurne vožnje na obezbjeđenom poligonu za QUAD & Snowmobile u saradnji sa američkim brandom Polaris, a sve to potpuno besplatno.

U sklopu "Telemach Winterhana market & fun zone" programa očekuje vas, po prvi put na Bjelašnici "Red Bull Home – Run 2019", oficijelna zona utrke „Polaris snowmobiles endurance 2019“, oficijelna zona proglašenja pobjednika Born2Ski.29.12. u 11 sati. je zvanično otvaranje “Telemach Winterhana market & fun zone“. Taj dan u fan zoni ćemo ugostiti “Studentske pohode“. Organizatori obećavaju odličan provod uz program DJ RIO i DJ Katze, a nakon toga posjetioci mogu uživati u koncertu Bijelog dugmeta, koji će se održati dvadesetak metara od prostora Winterhane.

30. 12. uz full gastro, sportske i adrenalinske ponude na stage-u gostuje DJ Katze.

31. 12. poslije dnevnog dijela programa od 19 sati, DJ Rajot i DJ Katze, nakon dužeg niza godina, upriličiti će doček Nove godine u open air-u “Telemach Winterhana market & fun zone“ na Bjelašnici.

Pokrovitelji “Telemach Winterhane market & fun zone“ 2019 su: Općina Trnovo, Turistička zajednica Kantona Sarajevo i Grad Sarajevo

Partneri i sponzori “Telemach Winterhane market & fun zone“ 2019 su Telemach, JP Sarajevo, ZOI 84,Federalna Uprava Civilne Zaštite, Red Bull Home Run, AS Holding - Oaza, Vispak, Klas, Maza, Smoki mini, Soko Štark, Dacia - Guma M, Polaris, Pirpa, Mahala hookah bar, Gelender, Stock BH, Zlatna rakija, Bavaria, AVS+, LG, Stanić Trade, Hadžić gradnja, Yassa doo, Limsar, GMS Outdoor, Atomic Comprex d.o.o., Config., Argeta Junior i Testingelektro.

Medijski partneri su Radio Sarajevo, ski.ba, bhsportlife, N1, Nova TV BH, Lilium Digital, LIFE, akta.ba i Destination Sarajevo

Organizatori manifestacije su Infinity Marketing Solutions, Teamm doo, UR Staza, New Event, i Underground rock club.

Dva mjeseca najbolje zabave su pred nama, stoga provedite ovu zimu na Bjelašnici i uživajte u brojnim, zanimljivim aktivnostima i događajima sa porodicom i prijateljima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: