Za Pomozi.ba
715

Na 9. humanitarnom partyju portala Klix.ba prikupljeno 10.000 KM

M. N.
Foto: T. S./Klix.ba
(Foto: T. S./Klix.ba)
Devetim tradicionalnim humanitarnim partyjem portala Klix.ba sinoć je okončana zimska bajka zvana Sarajevo Holiday Market, a ukupno je prikupljeno 10.067,30 KM koje će biti donirane udruženju Pomozi.ba.

Veliki broj gostiju, prijatelja i dobrih ljudi izdvojio je svoje vrijeme da prisustvuje najboljoj zabavi uz Nenu Murića i Samira Nurkića, ali i da daju svoj doprinos dobrom djelu - prikupljanju sredstava za humanitarnu organizaciju Pomozi.ba koja pomaže one najugroženije i u stanju potrebe.

Neno Murić je podigao atmosferu do usijanja pop i ex-yu rock hitovima, tako da je Carlsberg Holiday Pub pretvoren u plesni podij na kojem se plesalo do ranih jutarnjih sati.

Za after je bio zadužen Nurkić koji je svojim umijećem na harmonici razgalio duše prisutnih koji su i zapjevali od srca.

Misija je okončana uspješno jer je od hrane, pića, donacija i tombole ukupno prikupljeno 10.067 KM koje će biti donirane Pomozi.ba. Općina Centar je donirala 1.000 KM, a sinoćnjoj zabavi je prisustvovao i načelnik te općine Nedžad Ajnadžić. Također, pjevač Neno Murić se odrekao svog honorara u humanitarne svrhe.

Klix.ba i Sarajevo Holiday Market se zahvaljuju svima koji su prisustvovali druženju i dali svoj doprinos, vidimo se i sljedeće godine.