magazin
3

Na 4. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu otvorenje igraonice

Klix.ba
Argeta Junior Play House, dječija igraonica 4. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, bit će otvorena u petak, 12. decembra 2014. godine u 14 sati.

Igraonicu će svečano otvoriti regionalna direktorica prodaje Argete Nataša Gaon-Grujić, direktorica JU Djeca Sarajeva Mirjana Jovanović-Halilović, te Maja Jačević, koordinatorica dječije igraonice Argeta Junior Play House.

U narednih više od mjesec dana najmlađe Sarajlije moći će se svakodnevno, u periodu od 10 do 21 sat, zabavljati u toploj, drvenoj kući, površine od oko 50 kvadratnih metara, u kojoj je i ove godine smještena Argeta Junior Play House.

Posebna pažnja bit će posvećena raznovrsnim edukativnim sadržajima, pa će djeca moći naučiti kako se prave praznični ukrasi, učit će engleski i francuski jezik, upoznavati različite profesije, u saradnji sa Dog Trustom razvijati ljubav prema psima...

Svakog dana osim subote, u periodu od 19 do 20 sati, mladi sarajevski glumac Kemal Čebo će u Argeta Junior Play House djeci čitati najljepše bajke, a mališani će se moći družiti i sa domaćinom kućice - Patkom Juniorom, te sa Coca-Cola medom i pingvinom, medvjedićem Linom, Barbie...

Ove godine će u kreiranju sadržaja u dječijoj igraonici Argeta Junior Play House učestvovati i uposlenici JU Djeca Sarajeva, koji će utorkom i četvrtkom od 15 do 19 sati kreirati zanimljive radionice za djecu, a dogovorene su i redovne, organizovane posjete mališana iz sarajevskih vrtića dječijoj igraonici Argeta Junior Play House.

Pozivamo predstavnike medijskih kuća, te sve sarajevske mališane i njihove roditelje da dođu na otvorenje dječije igraonice Argeta Junior Play House, u petak 12. decembra u 14 sati, navode organizatori.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila.