{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


MyChoice - nova moderna balkanska online platforma za druženje i upoznavanje

4.6.2014. u 09:00
85
MyChoice - nova moderna balkanska online platforma za druženje i upoznavanje
85
MyChoice - nova moderna balkanska online platforma za druženje i upoznavanje
U današnjem svijetu sve bržeg životnog ritma i individualnih životnih stilova, većina osoba se susreće sa problematikom kako naći srodnu dušu koja dijeli iste interese, želje i vizije života. Često su mogući partneri u neposrednoj blizini, ali mi ih ne sretnemo ili ne možemo prepoznati jer smo zauzeti svakodnevnim obavezama.
Ipak, današnji pristup internetu, iako često uzrokuje brzinu u našim životima, daje i velike mogućnosti. Tako je sve jači trend da većinu svakodnevnih obaveza obavljamo putem interneta, da li to bilo na poslovnoj komunikaciji, ili u privatnom životu kao na primjer kupovina mobitela, potražnja za godišnjim odmorom ili čitanje novosti.

Iz ljudske potrebe za komunikacijom i druženjem nastale su i socijalne mreže koje oslikavaju naše životne radosti, koje želimo da dijelimo sa našim prijateljima. Isto tako, mnogi korisnici tih mreža su i upoznali novo društvo ili čak dugotrajnu ljubav putem interneta, što postaje sve češća pojava, jer se dvoje u prvom dodiru jedno s drugim koncentrišu na ono što govore i kakvi su kao osobe, a ne prvenstveno na izgled.

Ipak, sve jači je trend među korisnicima velikih socijalnih mreža da napuste iste zbog previše reklama, nevažnih informacija i nemogućnosti da upoznaju novo društvo na kvalitetan način.

Tako, posebno osobe koje su u potrazi za nekim s kim se mogu vezati imaju poteškoće da izaberu alternativne online platforme.

MyChoice je vizija jednog novog pristupa upoznavanja i druženja među ljudima isključivo sa Balkana. Stranica nudi poseban filter i kartu za lakši pronalazak profila u blizini – ili bilo gdje na svijetu. Tako da korisnik iz bilo kojeg grada može pronaći korisnika u drugom gradu, ili korisnik može od početne tačke pretraživanja 30, 100 i 200 km oko sebe proširivati obim rezultata.

Pored toga MyChoice nudi mogućnost objave i praćenja tuđih postova, video/pjesama i slika na stranici. To daje još bolji uvid u interese korisnika i naravno mogućnost zanimljivog početka razgovora kao prvi korak u novo poznanstvo.

Svakako, stranica je neopterećena reklamama, a podatke koje korisnik objavi na ovoj platformi neće biti vidljivi na online tražilicama (google, itd.) niti onima koji nisu registrovani na stranici.

MyChoice je sigurno alternativa svim uhodanim socijalnim mrežama i sa modernim alatkama kao što su funkcije karte, filtera, te dugmića “extra” i “chat isolate” čak nudi više zanimljivosti nego obične stranice.


Stranicu možete posjetiti na mychoice.eu.com putem svog računara ili mobilnog aparata.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Gdje najčešće gledate filmove?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: