{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


MyChoice - nova moderna balkanska online platforma za druženje i upoznavanje

4.6.2014. u 09:00
85
MyChoice - nova moderna balkanska online platforma za druženje i upoznavanje
85
MyChoice - nova moderna balkanska online platforma za druženje i upoznavanje
U današnjem svijetu sve bržeg životnog ritma i individualnih životnih stilova, većina osoba se susreće sa problematikom kako naći srodnu dušu koja dijeli iste interese, želje i vizije života. Često su mogući partneri u neposrednoj blizini, ali mi ih ne sretnemo ili ne možemo prepoznati jer smo zauzeti svakodnevnim obavezama.
Ipak, današnji pristup internetu, iako često uzrokuje brzinu u našim životima, daje i velike mogućnosti. Tako je sve jači trend da većinu svakodnevnih obaveza obavljamo putem interneta, da li to bilo na poslovnoj komunikaciji, ili u privatnom životu kao na primjer kupovina mobitela, potražnja za godišnjim odmorom ili čitanje novosti.

Iz ljudske potrebe za komunikacijom i druženjem nastale su i socijalne mreže koje oslikavaju naše životne radosti, koje želimo da dijelimo sa našim prijateljima. Isto tako, mnogi korisnici tih mreža su i upoznali novo društvo ili čak dugotrajnu ljubav putem interneta, što postaje sve češća pojava, jer se dvoje u prvom dodiru jedno s drugim koncentrišu na ono što govore i kakvi su kao osobe, a ne prvenstveno na izgled.

Ipak, sve jači je trend među korisnicima velikih socijalnih mreža da napuste iste zbog previše reklama, nevažnih informacija i nemogućnosti da upoznaju novo društvo na kvalitetan način.

Tako, posebno osobe koje su u potrazi za nekim s kim se mogu vezati imaju poteškoće da izaberu alternativne online platforme.

MyChoice je vizija jednog novog pristupa upoznavanja i druženja među ljudima isključivo sa Balkana. Stranica nudi poseban filter i kartu za lakši pronalazak profila u blizini – ili bilo gdje na svijetu. Tako da korisnik iz bilo kojeg grada može pronaći korisnika u drugom gradu, ili korisnik može od početne tačke pretraživanja 30, 100 i 200 km oko sebe proširivati obim rezultata.

Pored toga MyChoice nudi mogućnost objave i praćenja tuđih postova, video/pjesama i slika na stranici. To daje još bolji uvid u interese korisnika i naravno mogućnost zanimljivog početka razgovora kao prvi korak u novo poznanstvo.

Svakako, stranica je neopterećena reklamama, a podatke koje korisnik objavi na ovoj platformi neće biti vidljivi na online tražilicama (google, itd.) niti onima koji nisu registrovani na stranici.

MyChoice je sigurno alternativa svim uhodanim socijalnim mrežama i sa modernim alatkama kao što su funkcije karte, filtera, te dugmića “extra” i “chat isolate” čak nudi više zanimljivosti nego obične stranice.


Stranicu možete posjetiti na mychoice.eu.com putem svog računara ili mobilnog aparata.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: