"Rim Tim Tagi Dim"
48

Zvonko Komšić pokazao plesne sposobnosti u Jutarnjem programu: Zaigrao uz Baby Lasagnu

N. O.
Screenshot/BHT1
Screenshot/BHT1
Voditelj Jutarnjeg programa na BHT-u Zvonko Komšić jutros je ugostio hrvatskog predstavnika na Eurosongu Baby Lasagnu te tom prilikom zaplesao uz "Rim Tim Tagi Dim".
Baby Lasagna se javio u emisiju preko Skypea, a govorio je o svojoj pjesmi, utiscima nakon pobjede na Dori te karijeri i nastupima.

Nedavno je pokrenuo plesni izazov te pozvao fanove da pokažu kako izvode koreografiju uz pjesmu "Rim Tim Tagi Dim". Izazovu se priključio i sam Zvonko te pokazao svoje plesne sposobnosti u Jutarnjem programu.

Komšić je pratio Baby Lasagnu koji je pokazao pokrete. Njegovom izazovu ranije su se odazvali brojni fanovi pa čak i neki političari iz susjedne Hrvatske.

Zanimljivo je da upravo Marko Purišić, što je pravo ime Baby Lasagne, prvi na kladionicama po šansama za pobjedu na Eurosongu.

Na stranici Eurovision World na tabeli koja predviđa pobjednika na Takmičenju za pjesmu Eurovizije na prvom mjestu je Hrvatska koja je povećala prednost u odnosu na Ukrajinu koja je druga.

U finalu Dore hrvatskog izbora za pjesmu Evrovizije od publike je dobio 247 bodova, a od žirija ukupno 74 boda. Odmah po objavi njegova pjesma postala je hit među gledaocima, a posljednjih dana dijele je i fanovi Eurosonga te ga često porede s prošlogodišnjim predstavnikom Finske Kaarijom.