Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lov u mutnom. Eto proba dobiti koju pinezu. Fuj.
"Robson je 2005. godine tokom suđenja Michaelu Jacksonu za zlostavljanje negirao da je bio zlostavljan. Kasnije se predomislio" cuj predomislio se, jesu im tako igrice izgledale-malo hocu,malo necu.. Fuj,pusti covjeka da na miru pociva jebale te pare, idi pokusaj guzcu oznojit da zaradis koju paru, americki seljooo
kako Fočak pedofil mami dijete: Hodi 'vamo da ti čiko proda bombonu!
Ma sta sad seres kad nema covjeka medju zivima.a dok te jebavao kurcio si se ostaloj djeci kakve cokoladice i igracke imas:)))
lako je blatiti nekoga ko se vise ne moze da brani.......sjasite sa covjeka i pustite da pociva u miru !
@Vlahobran91 uopste nisam bila nikada fan..........a bila sam u KUD-u u svoje vrijeme ali i u MUD-u.......ne branim ga...........ali ako je to sve tako bilo........zasto sada odjednom ...............pare pare pare...........pare od lazi naprave istinu.............
@Vlahobran91 napisala sam knjigu !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prodjite se vise covjeka! Get a life!
Mamu ti
@nedonymous zao mi je sto si odrastao u takvom okruzenju stakvim ponasanjem.. Trebali su roditelji vise vremena imati za odgoj al stas... Hvala na reminderu da psihopata ima na svakom koraku!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)