Adnan Babajić nakon pobjede
0

"Znao sam da me publika neće iznevjeriti"

Sarajevo-x.com
Pobjednik prvog regionalnog takmičenja "Operacije Trijumf" Adnan Babajić u razgovoru za Sarajevo-x.com govori kako je presretan što ga je dočekala prepuna dvorana navijača iz rodnog mjesta i drugih gradova BiH.

"Ne mogu vam opisati kako se sad osjećam, ali znam da imam najbolju publiku na svijetu. Sportska dvorana je bila puna, a isto toliko navijača ostalo je ispred dvorane. Zahvaljujem se svim svojim fanovima koji su svaki ponedjeljak dolazili u Beograd da me bodre i koji su glasali za mene“, kazao je Babajić za naš portal.

Finalno veče "Operacije Trijumf" održano je u ponedjeljak, a u uži krug, osim Adnana, ušli su Crnogorka Nina Petković (27), Danijel Pavlović (23) iz Srbije, Makedonac Aleksandar Belov (21) i 24-godišnji Vukašin Brajić iz Sanskog Mosta.

Adnan ističe da mu je cilj bio doći do finala, ali i da se potajno nadao pobjedi.

"Bilo je napeto kada smo u zadnjem krugu ostali ja i Vukašin, ali kada je voditeljica Ana treba objaviti ime pobjednika pomislio sam u sebi: 'Publika me sigurno neće iznevjeriti'. U biti, još nisam svjestan šta mi se dešava, imam osjećaj da je ovo samo jedan san iz kojeg ću se jednom probuditi. Danas sam prošetao kroz Živinice, svi su me pozdravljali, čestitali pobjedu“, ispričao nam je Adnan.

"Operacija Trijumf" okupila je 16 učesnika iz pet zemalja bivše Jugoslavije. Sa nekim od njih Adnan je sklopio prijateljstva, a zajedno sa svojim kolegama iz kuće uskoro namjerava da nastupi pred bh. publikom.

"Najviše sam se družio sa Igorom Cukrovom i Nikolom Paunovićem, a sa njima sam i ostao u najboljim odnosima. Čuo sam se sam njima ovih dana, a neki su mi slali poruke. Sve nas uskoro ćete moći vidjeti na koncertu koji će biti održan 14. februara u Zetri“, poručio je Adnan.