S nadolazećeg albuma
121

Zlatan Karić predstavio novi singl "You Destroy Me"

I. S.
Kraj godine donosi nam novu pjesmu kantautora Zlatana Karića, ujedno i osmog singla s njegovog nadolazećeg studijskog albuma, čiji se izlazak očekuje u decembru.

Tekst i muziku za pjesmu "You Destroy Me" potpisuje Zlatan. Na pjesmi je sarađivao sa Alenom Lemeševićem, Amarom Češljarom, Tonijem Toplanom, Mišom Krpom i Adnanom Mušanovićem.

Iako ga javnost doživljava kao energičnog pjevača čije nas pjesme pozivaju na ples ili na bunt, Zlatan ovom pjesmom opet pokazuje kako mu odlično pristaju i balade.

"'You Destroy Me' je meni jako važna pjesma, intimna, a ipak se mnogi ljudi u ovoj pjesmi mogu pronaći. Priča je o toksičnim navikama koje mogu ubiti i najveću ljubav. Kada naše grube riječi koje često uključuju psovke ili ponižavanje ubijaju poštovanje i samopoštovanje, nagrizaju povjerenje, uništavaju intimnost...

Često pribjegavamo kritici kao obliku samozaštite. Napadati ili optužiti lakše je nego se do kraja otvoriti i reći šta stvarno trebamo. Umjesto da izrazimo svoje potrebe i kažemo s čime smo nezadovoljni, kritikujemo i optužujemo partnera za probleme.

Dobri osjećaji koje smo nekada dijelili umanjuju se i zamjenjuju s ogorčenošću i neprijateljstvom. U ovoj pjesmi sam želio reći koliko su bolne takve veze, a nekako mi je ljubav kao temeljna ljudska potreba najučinkovitije sredstvo za prikaz devalorizacije vrijednosti", rekao je Zlatan Karić.

Zlatanova nova pjesma nas potiče da se preispitamo i upitamo možemo li biti bolji partneri i ljudi. Sigurni smo da ćemo voljeti ovu pjesmu i s nestrpljenjem očekujemo album "Let Love be Your Game".