Novi serijal zabava
87

Zimski ritam na Ciglanama: Day Clubbing se nastavlja kroz Winter Edition

L. R.
Foto: Press
Foto: Press
Početak je 2024. godine, a Day Clubbing ne posustaje s uzbudljivim događajima i kroz svoj "Winter Edition" serijal zabava donosi novu dozu muzičkog uzbuđenja u Sarajevu.

Inovativni sarajevski projekt, o kojem smo već pisali, nastavlja privlačiti pažnju dok okuplja kremu lokalne elektronske i RNB scene.

Ove subote (13. januar) očekuje nas posebna muzička poslastica s prvim zajedničkim nastupom dobro poznatih umjetnika, DJ MEX i Antares. Pripremite se za nezaboravno iskustvo uz vrhunske ritmove i pozitivnu energiju.

Foto: Press
Foto: Press

London Coffee Wine Bar, smješten na adresi Merhemića trg bb na Ciglanama, postaje epicentar Day Clubbing magije. Organizatori naglašavaju da je u neposrednoj blizini dostupan besplatan parking, čineći vaše iskustvo dosta pristupačnijim. Kao i do sada, svim posjetiteljima je besplatan ulaz, a zabava počinje u 17 sati.

Pozivamo vas da zajedno prigrlimo zimu uz Day Clubbing! Vidimo se u subotu, a kompletan Winter Edition line-up dostupan je na njihovim službenim profilima: Facebook i Instagram.