Pogledajte program
39

Zima na Vilsu nastavlja sa pružanjem savršene atmosfere za sve svoje posjetioce

I. S.
Prigodan sadržaj, prekrasni ukrasi, luna park, Coca Cola selo Djeda Mraza, Jaffa cakes klizalište, lampice i bajkovita atmosfera prikazuju prazničnu sezonu na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu.

Pored brojnih zabavnih sadržaja vani, u Carlsberg Beer Gardenu svaku noć se uživa u najboljim bendovima u gradu, a poseban program pripremljen je i za doček Nove godine. Od 17 su na programu after work zabave uz gitaru i najveće pop i rock hitove. Live svirke kreću od 21 sat i traju sve do iza ponoći.

U nedjelju, 24. decembra nastupit će Mujo Šantić Orchestra s repertoarom starogradskih pjesama. U ponedjeljak, 25. decembra nastupit će sarajevska grupa Sunday Stories i zabaviti sve posjetitelje, dok je u utorak s nama jedna od najboljih vokalistica - Ammara Mistrić.

Romantic Band nastavlja sa odličnom zabavom, u srijedu 27. decembra, s kojim ćemo uživati u najljepšim pop i starogradskim melodijama.

U četvrtak organizatori zajedno sa partnerima iz Coca Cole HBC Sarajevo, u Carlsberg Beer Gardenu, pripremili su Zlatnu noć. Posjetitelje očekuju brojna iznenađenja, a Tribute to Toma Zdravković će u ambijentu kariranih stolnjaka upotpuniti Zlatnu noć i prirediti krasnu uvertiru za najluđu noć u godini.

Ne propustite nastup grupe Vremeplov u petak, a u subotu 30. decembra posjetitelje će zabavljati Dino Džihić.

Za najluđu noć u godini, Carlsberg Beer Garden donosi Selama Tufekčića i njegov bend koji će nas u Novu 2024. godinu uvesti sa super raspoloženjem kroz sve žanrove muzike, tako da nam naredna godina bude najbolja do sada!