Rock ikona
168

Željko Bebek u augustu će održati prvi nastup u Međugorju

I. B.
Željko Bebek po prvi put u Međugorju
Željko Bebek po prvi put u Međugorju
Željko Bebek, rock ikona naših prostora održat će 12. augusta koncert u amfiteatru Herceg Etno sela, s početkom u 21 sat.

Ovo je ujedno i prvi put da će Bebek zapjevati u Međugorju, a na sceni će mu se pridružiti Bebek bend i njegov sin Zvone Bebek, istaknuti i vrlo talentirani gitarist benda. Zvone je nedavno s tatom Željkom snimio duet "Kakav otac, takav sin", pa Željko ponekad zna reći u šali da će mu Zvone biti i "gost" na koncertu.

Željko Bebek po prvi put u Međugorju
Željko Bebek po prvi put u Međugorju

Prepoznatljiva boja glasa, jedinstven karakter i neodoljiv šarm Bebeka su učinili jednom od najvažnijih i najutjecajnijih ličnosti muzičke scene naših prostora, a koncert u Međugorju koji nas očekuje na spomenuti datum zasigurno će biti nezaboravni događaj za sve generacije publike.

Željko Bebek po prvi put u Međugorju
Željko Bebek po prvi put u Međugorju

Hitovi "Tijana", "Oprosti mi što te volim", "Da je sreće bilo" "Laku noć svirači", "Žuta ruža", "Dabog da te voda odnijela" obilježili su njegovu solo karijeru, a zapjevat će ih na predstojećem koncertu, uz sve one novije uspješnice "Ono nešto naše", "Gdje sam bio", "Ja po kafanama", "Kupit ću nam sat" i aktualne singlove "Kćeri moja", "Kakav otac, takav sin", i mnoge druge. Na set listi jedinstvenog spektakla u Međugorju naći će se, dakako, i bezvremenski hitovi Bijelog dugmeta.

Ovim koncertom Željko Bebek započinje i svoju ljetnu mini-turneju u Bosni i Hercegovini, a samo dan nakon međugorskog koncerta, 13. augusta, Bebek će održati veliki koncert u Sarajevu, u Domu mladih.

Željko Bebek, originalni pjevač Bijelog Dugmeta koji je u svoj prvi bend Kodekse svojedobno doveo Gorana Bregovića, uistinu je najveće pjevačko ime naših prostora, a njegova sjajna karijera traje skoro 50 dugih godina.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na recepciji Herceg Etno sela, info pultu Mepas mall-a i online putem sustava kupikartu.ba.