|

Želite li ulaznicu za koncert Konvoja u Domu mladih?

Želite li ulaznicu za koncert Konvoja u Domu mladih?
66
Klix.ba
9.12.2014. u 08:00
14.12.2014. u 18:12
2
komentara
66

dijeljenja
Veliki solistički koncert sarajevske grupe Konvoj održat će se 20. decembra u Domu mladih Skenderija, a portal Klix.ba dijeli 10 ulaznica svojim čitaocima.
Konvoj će koncertom u Domu mladih označiti početak koncertnog predstavljanja njihovog petog studijskog albuma "Mimosvijet", koji bilježi brojne pozitivne kritike.

Promo ulaznice za koncert po cijeni od 7 KM su rasprodate još prošle sedmice, a trenutno su u prodaji ulaznice za parter po cijeni od 10 KM te ulaznica za VIP (najbolja mjesta u dvorani, barski stolovi, VIP šankovi) i to putem portala kupikartu.ba i njihovih ovlaštenih prodajnih mjesta, kao i putem ulične prodaje na platou Skenderija, te u cafeu Delikatesna radnja i na blagajni Bosanskog kulturnog centra.

Album "Mimosvijet" sniman je krajem 2013. i početkom 2014. godine u studiju MC Pavarotti u Mostaru i sadrži 10 pjesama koje u potpunosti potpisuju članovi grupe.


Album se u izdanju najveće bh. izdavačke kuće Tropik od 14. novembra nalazi u prodaji širom Bosne i Hercegovine, a moći će se kupiti na sarajevskom koncertu u Domu mladih po promotivnoj cijeni.


Deset naših čitalaca osvojit će po jednu ulaznicu. Svi koji to žele mogu nam se sa imenom, prezimenom i brojem telefona javiti na e-mail [email protected] Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 12. decembra i telefonski ih obavijestiti o mjestu i načinu preuzimanja ulaznice.


Ulaznice za koncert su dobili: Vildana Velić, Ermina Mušović, Goran Bosankić, Denis Vasić, Demir Čelik, Samir Cacan, Nedim Sarajlić, Muhamed Musić, Arnela Bubić i Elma Hadžić.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...