Spektakularan koncert
829

Zdravko Čolić nakon sedam godina Zeničanima ponovo izmamio i suze i smijeh

E. M.
Foto: E. M./Klix.ba
(Foto: E. M./Klix.ba)
Nakon sedam godina zenička publika večeras je ponovo imala priliku uživati u hitovima Zdravka Čolića Čole u sklopu trosatnog koncerta održanog u Gradskoj areni "Husejin Smajlović".

Više hiljada Zeničana aplauzima i ovacijama ispratili su Čolin izlazak na binu kada je u dinamičnom ritmu s pjesmom "Produži dalje" započeo muzičku večer u Zenici koja je dobila epitet večerašnje najbolje žurke na Balkanu koju je organizovao Beral music.

"Drago mi je što smo ovdje ponovo, kako vidim i iz drugih država regiona imamo goste. Sretan sam što nakon sedam godina ovu subotnju večer provodimo zajedno. Pjevat ćemo stare hitove pa uživajte", kazao je Čola na otvorenju koncerta.

Neprikosnoveni kralj muzike za sve generacije posebne emocije kod Zeničana je izvukao pjesmom "Noć mi te duguje" koja je izmamila dosta suza.

"Produži dalje", "Esma", "Gori vatra", "Jedna zima s Kristinom", "Krasiva", "Tebe čuvam za kraj", "Jedina", "Javi se", "Okano", "Glavo luda" te brojni drugi hitovi za sve i svakoga izvukli su gromoglasne aplauze više hiljada posjetilaca u zeničkoj areni.