Muzika
0

Završne pripreme za koncert Erosa Ramazzottija

Sarajevo-x.com
Zetra Festival će u petak, 07.07.2006. godine sa početkom u 21:00 sat ugostiti veliku svjetsku zvijezdu, najpoznatijeg talijanskog kantautora pop muzike Erosa Ramazzottija.

Spektakl koji će Eros sa svojom ekipom prirediti bosanskohercegovačkoj publici dosada nismo imali prilike vidjeti na našim prostorima.

Vodeći računa i o najsitnijim detaljima njegovi menadžeri su okupili tim od 100 ljudi koji prati Erosa na njegovoj svjetskoj turneji "EROS ON THE ROAD“, sa vrhunskom opremom koja stiže u konvoju od 10 šlepera trenutno glase za jednu od najvećih i najboljih svjetskih produkcija.

Kako je riječ o istinskim profesionalcima koji misle na sve dokazuje i činjenica da su insistirali na postavljanju specijalne platforme za osobe sa invaliditetom.

Erosovi menadžeri i ekipa su već stigli u Sarajevo i rade na pripremi koncerta u saradnji sa ekipom Zetra Festivala. Kako bi bh. publika uživala u dvosatnom audio-vizuelnom spektaklu Erosov tim će u Zetri postaviti posebne video zidove, rasvjetu i ozvučenje.

Turneja "EROS ON THE ROAD“ je započela u martu i već su svi koncerti rasprodati, no u Sarajevu je još uvijek moguće kupiti ulaznice za koncert Erosa Ramazzottija i to po cijenama od 30 KM, 45 KM i 100 KM.

Eros gotovo svaki drugi dan ima koncert i nema baš puno vremena za odmor, te stoga u Sarajevo stiže svojim privatnim avionom na dan koncerta.

Ulaznice je još uvijek moguće kupiti na slijedećim prodajnim mjestima:

Box office Zetra, Poslovnice Centrotrans Tours, Zepter Passport, Recepcija poslovnog centra UNITIC-a, Knjižara Buybook, Caffe Opera, Ulična prodaja u Ferhadija ulici i na platou Skenderija.