Muzika
0

Završeno snimanje novog spota grupe Skroz

Sarajevo-X
Grupa "Skroz" završila je snimanje spota za pjesmu "Srušio sam stan". Kao i sve dosadašnje spotove "Skroza" i ovaj su načinili ljudi iz multimedijalnog laboratorija Pro.ba, jedne od naboljih i najnagrađivanijih bh. video produkcija u BiH.

Režiser videa za pjesmu "Srušio sam stan“ je Timur Makarević, direktor fotografije je Erol Zupčević, stajling je djelo Emine Kujundžić, Izradu spota finansirala je firma "Sinkro Mebl Štof“.

Pjesma "Srušio sam stan“ već je odlično prošla među "Skroz“ fanovima, pa će emitiranje spota, koji je veoma kvalitetan, biti odličan poklon za sve one koji vole ovaj bend. Video će biti emitiran i na MTV Adria, sa kojom je managment grupe "Skroz“ već dogovorio buduću saradnju.

U narednih mjesec dana bit će završen spot i za novu pjesmu grupe "Skroz" "Afganistan“, za koju će biti korišteni kadrovi, koje je frontman banda Adnan Šaran načinio tokom svog prošlogodišnjeg boravka u Pakistanu.

Promocije spota za pjesmu "Srušio sam stan" bit će održane u narednih petnaestak dana u Sarajevu i Banjoj Luci, nakon čega slijedi velika ljetnja turneja grupe "Skroz“ po BiH i Hrvatskoj. Kulminacija će se desiti 23. jula, kada će grupa "Skroz“ na Festivalu UNITED, koji se u povodu desetogodišnjice mira u BiH dešava u Metalcu, nastupiti sa bendovima "Hladno pivo“ i "Negativ“.