41-godišnja pjevačica
0

Žanamari predstavila novu pjesmu pozirajući na konju u bikiniju: Zauvijek neuhvatljiva

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvatska pjevačica Žanamari objavila je novu pjesmu "To sam ja", a na Instagramu ju je odlučila predstaviti uz fotografije na kojima pozira u bikiniju na konju.

Dok se i u spotu u nekoliko scena pojavljuje na konju taj prizor odlučila je iskoristiti i kako bi predstavila novu numeru koja nosi naziv "To sam ja".

"To sam ja! - Zauvijek neuhvatljiva za one koji me ne znaju pratiti", poručila je uz fotografije te otkrila kako je zapravo pjesma nastala te kazala kako se ona zapravo morala dogoditi.

"Kad prođe previše vremena da ne napišem pjesmu osjetim da se u meni počne gomilati neka čudna i slojevita zbrka emocija koje se moraju posložiti. Baš kao što ponekad temeljito moraš posložiti ormare ili slike u mobitelu. U takvim momentima, poput erupcije vulkana, u mom životu se jednostavo mora dogoditi da iz mene izađe pjesma. Tako da je i 'To sam ja' svojevrsna erupcija dark strane mog viđenja ljubavi za koju još nisam naučila dali mora biti toksična da bi bila prava, ali evo čovjek uči dok je živ, pa možda jednom naučim i ja", navela je u poruci koja je pratila najavu pjesme.

Dodala je da je do tad "najbitnije ostati svoja, snažna, i neuhvatljiva za one koji te ne znaju pratiti, ponosna na sve verzije sebe pa čak i one koje ljudi osuđuju i ne razumiju".

"Od žena se očekuje previše žrtvovanja, ukalupljivanja te ako imalo iskaču iz stereotipa, bivaju na neki način kažnjavane. No kad si toliko ozdravila u svojoj glavi, jednostavno prihvatiš da ćeš u pričama onih koji ne mogu dokučiti tvoju razinu mentalnog napretka uvijek biti negativac, pa im jednostavno samo kažeš: ' Jesam, to sam ja!', bez prevelikih rasprava i opravdavanja, i u sebi im poželiš da i oni ozdrave. Ova pjesma se jednostavno morala dogoditi te vas puštam da ostatak priče iskusite kroz slušanje pjesme i gledanje spota", poručila je na kraju.

Muziku i tekst za pjesmu radili su sama Žanamari te Joshua Macks.