{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zabranjeno pušenje u programu na FTV-u i HRT-u

26.12.2014. u 14:18
99
2
Zabranjeno pušenje u programu na FTV-u i HRT-u
99
Zabranjeno pušenje u programu na FTV-u i HRT-u
U toku 2014. godine grupa Zabranjeno pušenje održala je niz koncerata kojima je obilježila 30 godina od objavljivanja prvog studijskog albuma "Das ist Walter".
Iako je turneja obuhvatila devet država i nastupe pred mnogobrojnom publikom, nažalost u mnogim mjestima fanovi grupe nisu bili u prilici pogledati nastup Zabranjenog pušenja.

Da se to ispravi pobrinule su se Federalna televizija i Hrvatska radiotelevizija, koje će u svojim novogodišnjim programima emitirati nastupe Zabranjenog pušenja.

Tako će gledatelji HRT-a imati priliku pogledati Zabranjeno pušenje u emisiji Garaža, dok će Federalna televizija u cijelosti emitirati snimku koncerta Zabranjenog pušenja u sarajevskoj Skenderiji održanog 28.12.2013. Koncert u Skenderiji je na neki način bio najava svih koncerata koji su se održali u toku 2014. godine.

Hrvatska radiotelevizija će emisiju Garaža u kojoj nastupa Zabranjeno pušenje emitirati premijerno u subotu, 27.12. na 2. programu HRT-a u 19:26 sati. Repriza Garaže bit će u novogodišnjoj noći na 1. programu HRT-a u 02:45 sati.

Federalna televizija će snimku koncerta iz sarajevske Skenderije emitirati u petak, 2.1.2015. u 22:30 sata.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: