Muzika
0

Zabranjeno pušenje u decembru u Splitu, Ljubljani, Štokholmu i Malmöu

Klix.ba
Nakon rasprodanih nastupa u Zagrebu i Beogradu te nakon nastupa u Grazu, Dubrovniku i Baru Zabranjeno pušenje očekuje niz nastupa u decembru.

U sljedećih petnaestak dana grupa Zabranjeno pušenje održat će nastupe u Splitu, Ljubljani, Štokholmu i Malmöu. Ti nastupi dolaze na red nakon niza izuzetnih koncerata održanih u posljednjih mjesec dana, od kojih svakako treba izdvojiti rasprodane koncerte u Zagrebu i Beogradu.

Koncert u splitskoj O'Hari obilježit će 10 godina postojanja tog kultnog splitskog kluba, dok će se koncert u Ljubljani održati u ponajboljem slovenskom koncertnom prostoru, ljubljanskoj Cvetličarni. Nakon toga Zabranjenom pušenju slijedi odlazak u Skandinaviju. Na navedenim koncertima će se obilježiti 30 godina od objavljivanja prvog albuma grupe "Das ist Walter".

Što publika na koncertima koji slijede može očekivati, najbolje se može dočarati izvještajima s koncerata održanim u proteklom periodu, poručuju iz ove grupe.

Datumi nastupa Zabranjenog pušenja u decembru su:

06.12.2014. Split (HR) - O'Hara 13.12.2014. Ljubljana (SLO) - Cvetličarna 19.12.2014. Stockholm (S) - Södra Teatern Kägelbanan 20.12.2014. Malmö (S) - Victoriateatern