Sjajna atmosfera
0

Zabranjeno pušenje oduševilo prepuno riječko Exportdrvo

D. J.
Foto: Mirjana Šarić
Foto: Mirjana Šarić
Turneja grupe Zabranjeno pušenje kojom se obilježava 40 godina od izlaska legendarnog albuma "Das ist Walter", nakon koncerta u prepunom osječkom Zrinjevcu i rasprodanog koncerta u Čakovcu, nastavljena je sinoć koncertom u Rijeci o kojem će se još dugo pričati.

Uzbuđenje oko najvećeg riječkog koncerta Zabranjenog pušenja moglo se kod publike osjetiti i prije nego je koncert počeo.

Portal Novilist.hr ističe: "Njihov riječki posjet Exportdrvu pozvao je brojnu publiku koja se u velikom broju odazvala na koncert. Red na ulazu u Exportdrvo podupirao je nestrpljivost onih koji su već ponovili dobro znane stihove brojnih hitova Zabranjenog pušenja. Noć je odmicala, a koncert je krenuo tek oko 22.30 sati. I konačno, raja iz Sarajeva je uz gitarske rifove i jak bubanj iz skladbe 'Neću da budem Švabo' otvorila svoj riječki koncert."

Nakon trosatnog riječkog nastupa turneja grupe se nastavlja večerašnjim koncertom u Münchenu, a u sljedećih nešto više od mjesec dana Zabranjeno pušenje održat će koncerte u većini glavnih gradova u regiji. Slijede Ljubljana, Novi Sad, Skopje, a vrhunac turneje će svakako biti nastupi u sarajevskoj Skenderiji 24.5.2024. i na zagrebačkoj Šalati 6.7.2024.