{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zabranjeno pušenje oduševilo prepuni beogradski SKC

30.11.2013. u 12:55
87
16
Zabranjeno pušenje oduševilo prepuni beogradski SKC
87
Grupa Zabranjeno pušenje je sinoć beogradskoj publici priuštila trosatni audio-vizuelni spektakl u već rezerviranom terminu za nastupe ovog benda u Beogradu. Prepuna sala beogradskog SKC-a je sve vrijeme pjevala uglas sve pjesme iz repertoara koji je bio presjek rada grupe u posljednjih 30 godina.
Na beogradskom koncertu su uspješno isprobani neki produkcijski elementi koji će biti sastavni dio nastupa Zabranjenog pušenja na koncertima u Sarajevu i Tuzli krajem decembra 2013. S obzirom na reakciju beogradske publike, na tim koncertima, koji će biti kruna ovogodišnjih aktivnosti benda, možemo očekivati
istinske spektakle.

Iako je koncert trajao puna 3 sata, beogradska publika je iznova pozivala bend na bis i nastup Pušenja je trajao dugo u noć.

U utorak, 3.12.2013., Zabranjeno pušenje će održati press konferenciju u Sarajevu na kojoj će biti prezentirani svi detalji skorašnjih koncerata u Tuzli i Sarajevu i na kojoj će biti objavljeno ko će sve biti gosti na navedenim koncertima koje bend održava povodom 30 godina profesionalne karijere.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: