{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zabranjeno pušenje oduševilo prepuni beogradski SKC

Klix.ba
30.11.2013. u 12:55
87
16
Zabranjeno pušenje oduševilo prepuni beogradski SKC
87
Grupa Zabranjeno pušenje je sinoć beogradskoj publici priuštila trosatni audio-vizuelni spektakl u već rezerviranom terminu za nastupe ovog benda u Beogradu. Prepuna sala beogradskog SKC-a je sve vrijeme pjevala uglas sve pjesme iz repertoara koji je bio presjek rada grupe u posljednjih 30 godina.
Na beogradskom koncertu su uspješno isprobani neki produkcijski elementi koji će biti sastavni dio nastupa Zabranjenog pušenja na koncertima u Sarajevu i Tuzli krajem decembra 2013. S obzirom na reakciju beogradske publike, na tim koncertima, koji će biti kruna ovogodišnjih aktivnosti benda, možemo očekivati
istinske spektakle.

Iako je koncert trajao puna 3 sata, beogradska publika je iznova pozivala bend na bis i nastup Pušenja je trajao dugo u noć.

U utorak, 3.12.2013., Zabranjeno pušenje će održati press konferenciju u Sarajevu na kojoj će biti prezentirani svi detalji skorašnjih koncerata u Tuzli i Sarajevu i na kojoj će biti objavljeno ko će sve biti gosti na navedenim koncertima koje bend održava povodom 30 godina profesionalne karijere.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: