{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


X Factor: Armin Malikić i Vanja Mišić idu u finale

24.12.2013. u 23:30
0
44
X Factor: Armin Malikić i Vanja Mišić idu u finale
0
X Factor: Armin Malikić i Vanja Mišić idu u finale
Mladen Lukić, Maja Novaković, Marinela i Fifi, Daniel Kajmakoski, bend Doktori, u kojem je i Armin Malikić iz Banovića i ženski bend 4U u kojem je Vanja Mišić iz Banje Luke nastavljaju takmičenje u popularnom showu X Factor Adria.
Večerašnje učesnike ugostili su Kristina Kovač i Željko Joksimović. Kristinina grupa se pripremala u Beogradu, a takmičari kojima je mentor bio pjevač Željko uživali su u ljepotama crnogorskog primorja i pripremali se za jedan od svojih nastupa života.

U pronalasku kandidata koji posjeduju X faktor Kristini je pomogla Leontina Vukomanović, dok je Joksimoviću pomogao njegov kolega i prijatelj Tony Cetinski.

U grupi koju je vodio Željko Joksimović bili su Slavko Knezić, Bojana Račić, Mladen Lukić, Maja Novaković, Maid Hećimović i Daniel Kajmakoski.

U Kristininoj grupi našli su se dueti: Marinela I Fifi, Ivan I Kiko Radenov, Luka i Jana, hip hop dvojac Mouse Miles, Roma Sijam, potom ženski bend 4U Teodora Sparavalo, Katarina Manojlović, Vanja Mišić, Lana Šojić i muški bend Doktori kojeg čine Armin Malikić, Predrag Antić, Marko Balabanović, Uroš Turkulov i Nikola Stanojević.

Nažalost, nisu svi kandidati mogli proći u finale, iako su očarali žiri. S tugom su ih poslali kućama, poručivši im da se ne prestanu baviti muzikom, jer izvrsni su u tome što rade.

Među onima koji nisu prošli je i Maid Hećimović iz Orašja, iako je oduševio Joksimovića i Cetinskog.

"Iznenadio si me, imaš glas kakav ja u životu nisam dosegao", kazao je Joksimović Maidu, ali ga je nažalost morao poslati kući.

Ipak, za one koji nisu prošli dalje nije sve izgubljeno. U takmičenje je moguće vratiti jednog takmičara ili grupu glasanjem preko Facebooka.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: