Muzika
1k

X Factor Adria: Amel Ćurić ide u finale

Klix.ba
U večerašnjoj epizodi popularnog muzičkog showa X Factor Adria pod nazivom "Kuće sudija", šest takmičara i takmičarki se borilo za prolaz dalje. Nažalost, troje su otišli kući.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Večeras je nastupila grupa starija od 27 godina čiji je mentor Massimo Savić, a njemu i Nini Badrić su se predstavili Danijela Večerinović, Jelena Đurić, Amel Ćurić, Almir Ismaili, Srđan Lazić i Nikola Marjanović.

Danijela Večerinović iz Velike Gorice izvela pjesmu "I feel good" Nine Simone. Almir Ismaili iz Skopja izveo je pjesmu "Zbogum najmila" Gjoke Taneskog, Nikola Marjanović iz Zagreba je izveo pjesmu "Aeroplane" Red Hot Chili Peppersa, Srđan Lazić iz Beograda je izveo pjesmu "Stine" Olivera Dragojevića, a Jelena Đurić iz Beograda izvela pjesmu "Hallelujah", a njena se izvedba posebno svidjela žiriju.

Naš predstavnik, Amel Ćurić izveo je pjesmu "Broken Strings" Jamesa Morrisona, čime je osigurao svoj prolaz dalje, a Massimo Savić je pohvalio njegov glas. Amel Ćurić je, nakon što je saznao da ide dalje, odmah pozvao mamu na telefon kako bi joj saopštio radosnu vijest.

Massimu je u njegovoj odluci pomagala Nina Badrić, a na kraju su eliminirali troje takmičara: Danijelu Večerinović, Almira Ismailija i Srđan Lazić.

Kako je naveo Massimo Savić, u odluci mu je bilo bitno da takmičari imaju "spoj kvalitete i x factora".

Nina, koja je sve takmičare nazvala "šest veličanstvenih" je kazala kako su danas pobijedili oni koji su imali najviše snage i sreće.